Wegens zomervakantie is ons bedrijf gesloten van vrijdagmiddag 26 juli vanaf 12.00 uur t/m 9 augustus. 12 augustus starten wij weer met de productie .

RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 0

Bezig met laden...
SKU
RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 0

Dit product bestellen?

Bestellen is alleen mogelijk voor dealers en zakelijke klanten. Wilt u dealer worden of als zakelijke klant bestellen? Kijk dan hier.
Deze huisnummers van topkwaliteit zijn gemaakt van hoogwaardig geslepen rvs met blinde bevestiging. Topkwaliteit, stijlvol design met eenvoudige montage d.m.v. bijgeleverde afstandhouders en montage instructie.
Hoogte: 150 mm

Materiaaldikte: 2 mm

Muurafstand: 10 mm

Boor diameter: 5 mm

Materiaal: RVS 304

Oppervlak: Mat geborsteld / K 320 geslepen

Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus.

Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen en montage instructie.

MEERDERE RVS HUISNUMMERS MONTEREN? Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouet van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.
>p>Alle RVS huisnummer zijn uit voorraad leverbaar. Levertijd: 1-2 werkdagen, in de meeste gevallen voor 16.00 uur bestelt, de volgende werkdag in huis.

RVS huisnummer 15cm hoog, nummer 0
Meer informatie
Meta Title RVS Huisnummer 15cm hoog, nummer 0