Uithangborden

Bezig met laden...

Uithangbord met naam

Ons aanbod uithangborden zijn van hoogwaardig staal gemaakt en in de kleur zwart gepoedercoat. Deze zijn van uitmuntende kwaliteit en worden handmatig geproduceerd. We bieden veel verschillende modellen aan. Zo kunt u kiezen welk uithangbord het beste bij u of uw klant past.

Opvallend & uniek

Een uithangbord is erg interessant en divers inzetbaar. Het grote voordeel is dat deze versie van een naambord veel makkelijker en op afstand al te zien is. Handig: want niet in elke situatie is een gewone naamplaat goed af te lezen. Met deze categorie naamborden bereikt u dus een nieuwe doelgroep: mensen die willen dat hun naambord van de zijkant zichtbaar is. Bijvoorbeeld voor in een winkelstraat. Uithangborden zijn daarmee een must voor een modern en gevarieerd aanbod.

Tweezijdig bedrukken

De opdruk wordt naar wens aan beide zijden aangebracht, zo ontstaat een fraai geheel. De meeste tekstkleuren zijn mogelijk. De kleur wit is de standaard keur voor tekst, dit is de meest duidelijke kleur voor een uithangbord en daarmee goed op afstand leesbaar. Voor een meerprijs is een speciale opmaak met logo’s en kleur altijd mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.