RVS

Bezig met laden...

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne naamplaatjes voor op de gevel

Zeer populair zijn metalen naamplaatjes met een zwarte tekst voor op de gevel. Deze naamplaatjes zijn geschikt voor woonhuizen, bedrijfspanden en daarmee een must voor iedere leverancier.

Verschillende vormen en maten

Kies bijvoorbeeld voor een selectie van rechthoekige, afgeronde en ovalen plaatjes voor in uw assortiment. Bestel ze in drie soorten materialen om de klant voldoende opties te geven, daarmee is er genoeg keuze voor iedere situatie. We hebben ze in RVS, Aluminium en Messing.

Populaire productgroep

Deze naamplaatjes zijn zeer geschikt voor een moderne look. De messing naamplaatjes hebben een gouden look en zijn daarmee zeer geschikt voor woningen en panden waar deze chique stijl populair is. De RVS en aluminium plaatjes zijn geschikt voor een meer moderne of rustige look.

Eigen opdruk

De RVS plaatjes worden mat zwart gelaserd en hebben vaak een plaatdikte van 2 mm. De messingplaatjes worden verdiept gegraveerd en in de juiste letterkleur gelakt. Deze plaatjes hebben een dikte van 1.5 mm. Ook hebben we hoogglans gegoten messing naambordjes die in Italië worden gegoten.

Uw zakelijke leverancier

Wij zijn uw zakelijke leverancier van messing naamborden. Vanuit Akkrum leveren we deze snel naar uw locatie. Of u nou een VvE, retailer of groothandel bent. Via onze webshop kunt u gemakkelijk in bulk bestellen: wel zo praktisch. Wilt u graag in contact komen met ons of de producten persoonlijk bekijken? Neem dan gerust contact op.