Wegens zomervakantie is ons bedrijf gesloten van vrijdagmiddag 26 juli vanaf 12.00 uur t/m 9 augustus. 12 augustus starten wij weer met de productie .

Emaille naamplaatjes

Bezig met laden...

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oud-Hollandse sfeer

Deze emaille naamplaatjes hebben een gezellige traditionele sfeer en passen zeer goed bij typische Hollandse woningen, vissershuisjes en historische panden. De emaille plaatjes worden geleverd in kleuren zoals zwart, groen, rood, wit en blauw. En met het juiste lettertype en bijvoorbeeld een kader met inkepingen, kunnen deze emaille naamplaatjes een erg gezellige sfeer uitstralen.

Topkwaliteit naamplaatjes voor uw assortiment

We hebben top kwaliteit naamplaatjes met de laagste prijs van Nederland. Ze zijn in vele soorten en kleuren te bestellen. U betaalt geen extra kosten voor kleur of lettertoevoeging. U krijgt ambachtelijk handwerk voor de beste prijs. De plaatjes zijn UV-bestendig en zeer duurzaam.

Verschillende vormen en maten

Of u nu kiest voor een rechthoek, ovaal of smal naamplaatje voor precies onder de deurbel, deze plaatjes zijn in vele vormen beschikbaar. Kies voor een variatie aan vormen om deze populaire productgroep tentoon te stellen.

Eigen opdruk graveren

Klanten kunnen kiezen voor een eigen opdruk. Bijvoorbeeld een familienaam of de namen van alle gezinsleden. Maar ook bedrijfsnamen kunnen we in opdracht voor u plaatsen.

Levertijd

De levertijd van een handgemaakt emaille naamplaatje is circa 5-6 weken.

Voor retailers

Bent u een retailer, en overweegt u emaille naamplaatjes aan te bieden? Goeie keus! Het is een zeer divers product. Wij denken graag met u mee welke keuzes voor uw klanten het belangrijkst zijn.