Naamborden

Naamborden
Bezig met laden...

Producten 1-40 van 712

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw specialist in B2B naamborden

Naamborden hebben een helder doel: de visite, klanten en de postbode laten weten of ze op het goede adres zijn. Het is het visitekaartje aan de voordeur. Als B2B organisatie heeft u dit ofwel zelf nodig, of kunt u klanten hierbij helpen. Maar wat is nou een goed naambord? Bij Bogramatic hebben we 30 jaar ervaring in de productie van naamborden en kunnen we u hier als leverancier bij helpen.

Snel geleverd

Wij zijn als producent relatief snel in staat om te leveren. Al onze naamborden worden door onszelf geproduceerd van de best mogelijke materialen. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technieken. Wij hoeven enkel de materialen uit binnen- en buitenland te halen, in plaats van het gehele product. Zo wordt de kans kleiner dat problemen in de logistieke keten uw probleem worden. Wij leveren uw bestelling nadat deze gereed is rechtstreeks uit Akkrum naar uw locatie.

Vele opties in materiaal, kleur & meer

Qua vorm, kleur en textuur heeft u vele keuzes. Afhankelijk van uw designwensen en de mogelijkheden van het materiaal kunt u bijvoorbeeld kiezen uit RVS, acrylaat, emaille, messing, natuurproducten, tot full color kunststof borden. Neem de gewenste vorm, kleur en levertijd als uitgangspunt. Op basis daarvan vindt u het materiaal dat in deze wensen kan voorzien.

Weersbestendig en duurzaam

Kies bijvoorbeeld materialen die uitstralen waar u voor staat, en die aansluiten bij uw bedrijf en pand. En die passen bij de weersbestendigheid en duurzaamheid die u van het naambord verlangt.

Graveren mogelijk

Op een naambord kunt u zowel een huisnummer als de namen van bewoners laten graveren. Qua lettergrootte adviseren we u rekening te houden met de leesafstand. Hoeven bezoekers het pas te kunnen lezen als ze bij de voordeur staan? Of op afstand al? Namen van bewoners kunnen kleiner, want die bevestigen van dichtbij dat bezoekers op het juiste adres zijn. Wij houden rekening met uw wensen en passen deze aan binnen de marges van het materiaal voor een optimaal resultaat.

Ruim assortiment voor retailers en bedrijven

Wij produceren naamborden in materialen die uitstralen waar u voor staat, en die aansluiten bij uw bedrijf en pand. En die passen bij de weersbestendigheid en duurzaamheid die u van het naambord verlangt. Bent u zelf een verkoper of retailer? Dan kunnen wij voor u een zeer divers aanbod leveren, zodat uw klanten alle keus hebben.

Apart bord voor naam & huisnummer

Wilt u het huisnummer en uw naam liever apart? Kijk dan bij de naamplaatjes en de losse cijfers & letters voor een combinatie die past bij uw wensen.

Advies nodig?

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.