Losse cijfers & letters

Bezig met laden...

Producten 1-40 van 128

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Losse cijfers & letters

Een huisnummer laat bezoekers en de postbode in één oogopslag zien of ze bij het juiste adres zijn. We hebben verschillende cijfers en letters op voorraad in materialen van RVS tot beton en kunststof.

Een huisnummer op de gevel

U kunt kiezen voor een groot opvallend cijfer dat op afstand al goed zichtbaar is. Of voor een kleinere variant die past op het kozijn van de voordeur. Losse huisnummers zijn te bevestigen aan de gevel, op een kozijn, of vlakbij de deurbel.

Materialen en kwaliteit

Wat voor type cijfer u kiest, hangt uiteraard af van uw eigen smaak. Een goed uitgangspunt is om te kijken wat het beste bij uw gevel en voordeur past, en bij uw kwaliteitseisen op de lange termijn. Kies bijvoorbeeld voor duurzame materialen of een goedkopere optie als het voor tijdelijk gebruik is. Er zijn zowel moderne als traditionele designs mogelijk. Van RVS, beton tot zwarte letters van acrylaat.

Opvallende designs

Qua vorm zijn er vele keuzes. Een robuust betonnen cijfer valt mooi op door het driedimensionale design op een stenen muur. RVS cijfers daarentegen zijn platter, waardoor ze mooi strak opgaan in de gevellijn. Ook voor bedrijven zijn er interessante opties. Zo kunt u bijvoorbeeld met losse acrylaat letters in felle merkkleuren uw bedrijfsnaam groots en goed leesbaar op uw gevel plaatsen.

Bevestigingsmogelijkheden

De meeste cijfers en letters zijn met een bevestigsnok aan de achterkant op de muur te bevestigen, zodat ze geen onderbrekingen hebben aan de voorkant. Of kies voor een zelfklevend cijfer voor binnenruimtes en gladde oppervlakten zoals op een brievenbus.

Uit voorraad leverbaar

Losse cijfers en letters zijn vaak uit voorraad leverbaar. Afwijkende levertijden staan naast het product vermeld.

Huisnummers met naam

Wilt u er liever een naam bij zetten? Kijk dan bij de naamborden voor een combinatie van een huisnummer en naam op één bord. Of kies voor een naamplaatje om te combineren met een los cijfer, zodat u tóch een statement kan maken met een mooi opvallend groot huisnummer.