Over ons

Bezig met laden...

Al 30 jaar topleverancier

Bogramatic is opgericht in 1991 en was tot december 2021 gevestigd op het Spikerboor in Akkrum. In december 2021 zijn wij met ons bedrijf verhuisd naar een groter pand op de Feansterdyk. Vanuit hier doen wij al meer dan 30 jaar waar we goed in zijn: borden maken. Samen met onze professionele en enthousiaste medewerkers maken Janny en Stefan de mooiste producten. Bijna al onze naamborden produceren wij zelf.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij maken bijna alles zelf: van kunststof naamplaatjes tot hoogwaardige UV-prints, of lasergesneden naamborden en huisnummers. Van op maat gemaakte naamborden tot series van een paar duizend nummerplaatjes. Bogramatic heeft het grootste assortiment van naam- en tekstborden en huisnummers voor bedrijven en wederverkopers.

Uw zakelijke partner

Wij leveren onder andere aan groothandels voor bouw en industrie en andere wederverkopers in Nederland, maar ook aan online verkooppunten voor naamborden en huisnummers. Met meer dan 400 dealers zijn wij door heel Nederland goed vertegenwoordigd. Uiteraard leveren wij ook aan overheid en gemeenten, bedrijven en VvE’s.

Neem contact op

Benieuwd hoe wij dit doen of wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust, onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer.