Diverse artikelen

Bezig met laden...

Producten 1-40 van 178

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diverse borden voor particulieren en bedrijven

Voor bijna alle situaties hebben wij standaard borden en pictogrammen beschikbaar. Dit leveren wij in materialen zoals geperst aluminium, RVS, kunststof, acrylaat en emaille.

Pictogrammen voor bedrijfspanden en horeca

Er zijn vele type borden met informatie en symbolen die binnen een bedrijfspand nodig kunnen zijn voor bezoekers. Denk aan bordjes om toiletten, trappenhuizen, nooduitgangen, brandslangen en camerabewaking aan te geven. Maar ook voor ruimte-aanduidingen zoals werkkast, kantoor, privé.

Eigen teksten graveren

Daarnaast is het mogelijk om eigen teksten te graveren op een bordje die u bijvoorbeeld op de balie kunt zetten. Zoals een tafelbordje met naam of tekst. Voor bedrijfspanden is het ook mogelijk om producten zoals sleutelhangers, hotelballen en parkeerpaaltjes te graveren met nummers en tekst.

Schuifbordjes en naamplaathouders

Voor deuren en entrees is het handig om borden te kiezen die te vullen zijn met eigen tekst. Zoals een vrij-bezet schuifbordje. Of een aanwezigheidsbord van personeel op basis van schuifbordjes. Naast de deur, zowel intern als extern bij een pand, kunt u ook kiezen voor een naamplaatjeshouder met huisnummer, waar u later de naamplaatjes van de bewoners of medewerkers in plaatst.

Brievenbus bordjes

Standaard hebben wij ook Ja-Nee en Nee-Nee stickers op voorraad voor op de brievenbus, om ongewensten reclame te voorkomen. Tevens hebben we deze in kunststof plaatjes om te monteren op de brievenbus.

Hondenpenningen

Ook hondenpenningen kunt u bij ons laten graveren met daarop de naam van de viervoeter en telefoonnummer. In verschillende vormen van hartjes, rondjes tot botjes.

Stickers en magneetfolie

Tot slot is er ook magneetfolie te bestellen met teksten zoals Werkverkeer en Verboden toegang en brievenbusstickers zoals een Nee-Nee sticker voor huis aan huisbladen en folders.

Diverse artikelen

Heeft u nog een artikel dat niet in deze lijst staat, neem gerust contact met ons op. Er zijn vele type producten en materialen die wij kunnen graveren, laseren en drukken.