Wegens zomervakantie is ons bedrijf gesloten van vrijdagmiddag 26 juli vanaf 12.00 uur t/m 9 augustus. 12 augustus starten wij weer met de productie .

Kunststof naamplaatjes

Bezig met laden...

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof naamplaatjes voor particulieren en bedrijven

Kunststof is uitstekend geschikt voor deurplaatjes, naamborden, tekstborden, huisnummerborden en registratieplaatjes. Leverbaar in vele kleuren voor binnen- en buitengebruik.

Ontwerpvrijheid en eigen opdruk

Het voordeel van kunststof naamplaatjes is dat de klant veel ontwerpvrijheid heeft voor een naamplaatje op maat. Alle kleuren zijn mogelijk waardoor ze hun eigen ontwerp kunnen maken. We hebben onder andere blokletters, krullende letters of moderne letters en in één oogopslag maken ze daarmee hun eigen statement.

Verschillende vormen

Ook qua vorm hebben uw klanten ontwerpvrijheid, bijvoorbeeld vierkant, rond of met krullende inkepingen op de hoekjes. Er zijn meer dan 30 kleuren. Op die manier is er voor ieders wat wens.

Kunststof sierplaatjes

Onze kunststof plaatjes zijn van het merk Graflux2 en hebben een standaarddikte van 1,5 mm. Deze sierplaten zijn te bestellen in kunststof maar ook in aluminium en acrylaat. De veelzijdigheid van kunststof maakt dit materiaal geschikt voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een naamplaatje naar eigen invulling.

Snel geleverd uit Akkrum

Al onze naamborden worden in ons eigen bedrijf vervaardigd en vanaf daar vervoerd naar uw winkel of pand. Zo weet u zeker dat uw bestelling snel aankomt.