Huisnummerborden

Bezig met laden...

Producten 1-40 van 267

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Huisnummerborden voor particulieren en bedrijven

Huisnummerborden zijn bordjes waar alleen het huisnummer op staat. Deze worden bijvoorbeeld met twee schroeven bevestigd aan de gevel, op het kozijn van uw voordeur, of naast de deurbel.

Vlakke borden voor een strak geveldesign

Huisnummerborden zijn vaak vierkante, ovale of ronde plaatjes met daarop een gegraveerde tekst van het huisnummer en eventuele toevoeging. In tegenstelling tot losse cijfers hangen deze dus niet als een uitsnede aan de muur. Huisnummerborden gaan hierdoor meer op in het geveldesign. Maar ze zijn zeker ook te verkrijgen in grote opvallende designs, afhankelijk van het formaat van het bord.

Materialen en look

Qua materialen zijn er veel keuzes. Huisnummerborden zijn beschikbaar in RVS, aluminium, messing, acrylaat, emaille, kunststof en leisteen. Ga bijvoorbeeld voor een moderne look met aluminium en RVS. Voor een traditionele look met emaille. Of voor een klassieke look met leisteen. Ook een eigenzinnige look met kunststof huisnummerborden is mogelijk.

Favoriete designs voor huisnummerborden

Zeer populair is bijvoorbeeld een geslepen RVS huisnummerbord met zwarte letters. Dit geeft een moderne look en is zeer goed leesbaar vanaf de straat. Ook Aluminium RVS-look van dibond geeft vaak een moderne look, afhankelijk van de kleur en het lettertype dat u kiest. Voor panden met een historische sfeer zijn emaille en leisteen borden zeer populair, omdat zowel het materiaal als het aangepaste lettertype van deze huisnummerborden een tijdloze sfeer geven aan de gevel.

Naam toevoegen aan het huisnummer

Als u ook graag een naam wilt plaatsen onder het huisnummer, kijk dan bij de naamborden om zowel het huisnummer als de namen van bewoners op het bord te laten graveren.