Bedrijfsnaamborden

Bezig met laden...

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zichtbaarheid voor uw bedrijf

Het belangrijkste bord voor ieder bedrijf is uiteraard het bedrijfsnaambord met daarop groot de naam van uw pand, eventueel huisnummer en de hoofddiensten die geleverd worden. In één oogopslag weet de klant of ze op het goede adres zijn en ook is het mogelijk om een logo toe te voegen.

Messing bedrijfsnaambord

Een tijdloze klassieke look voor ieder bedrijf is een messing bedrijfsbord met een gouden glans. We graveren de tekst verdiept of laseren de tekst zwart, de tekst kan bij verdiept graveren vervolgens in alle kleuren gelakt worden. Voor tekst- en lay-out vragen kunt u een mail met de gegevens naar info@bogramatic.nl sturen. Wij sturen u dan vrijblijvend een offerte en proefdruk toe.

RVS-look bedrijfsnaambord

Liever een zilverkleurig bedrijfsnaambord? Ga dan voor de RVS-look borden. Deze bedrijfsborden zijn in full color te printen, omdat het materiaal van dibond is. Dit materiaal is sterk, trekt niet krom en is UV-stabiel. En daarom uitermate geschikt voor een bedrijfsbord. Deze borden zijn in vele verschillende afmetingen te verkrijgen.

Bedrijfsnaam in full color

Een bedrijfsnaam laten afdrukken in full color met eigen ontwerp en logo? Bedrijfsnaamborden in dibond zijn daar uitermate geschikt voor. We kunnen hier iedere opdruk op laten drukken. Zowel met een UV-beschermende coating als zonder. Ook zijn deze in vele afmetingen te verkrijgen.

Wegwijzen voor bedrijfspanden en appartementen

Naast een bedrijfsnaam is het ook mogelijk om opmerkingen toe te voegen voor bewegwijzering. Zoals informatie over welke verdieping, deur of deurbel. Deze type borden kunt u plaatsen op een deur of muur in een bedrijfspand, praktijk, lift of gang om bezoekers en patiënten de weg te wijzen.

Informatie toevoegen aan bedrijfsborden

Bedrijfsborden zijn ook in te zetten om informatie toe te voegen over openingstijden, diensten, medewerkers. Of u kunt een bedrijfsmotto plaatsen onder het logo. Kies voor een ontwerp dat past bij uw doelgroep en bedrijf, en neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.