Wegens zomervakantie is ons bedrijf gesloten van vrijdagmiddag 26 juli vanaf 12.00 uur t/m 9 augustus. 12 augustus starten wij weer met de productie .

36008 27x15cm

Bezig met laden...
SKU
Naambordje voordeur leisteen 27x15cm

Dit product bestellen?

Bestellen is alleen mogelijk voor dealers en zakelijke klanten. Wilt u dealer worden of als zakelijke klant bestellen? Kijk dan hier.
Leisteen is een prachtig natuurproduct wat uitermate geschikt is voor het maken van naamborden. Onze modellen naamborden van leisteen worden door moderne machines uitgesneden. Het leisteen is ± 10-12mm dik. Op het leisteen zit een rvs naambord van 2 mm dik gemonteerd. Teksten worden altijd zwart gelaserd op de RVS plaat. De leistenen onderplaat is verlijmd met de RVS bovenplaat. Doordat leisteen een natuurproduct is kan de kleur van het leisteen altijd iets afwijken van het getoonde beeld.
Leisteen is een prachtig natuurproduct wat uitermate geschikt is voor het maken van naamborden. Onze modellen naamborden van leisteen worden door moderne machines uitgesneden. Het leisteen is ± 10-12mm dik. Op het leisteen zit een rvs naambord gemonteerd. Teksten worden altijd zwart gelaserd. Aan de achterzijde van het leisteen zit de blinde bevestiging. Doordat leisteen een natuurproduct is kan de kleur van het leisteen altijd iets afwijken van het getoonde beeld.
Meer informatie
Levertijd 1-2 werkdagen
Meta Title naamborden leisteen 270x150mm